Noodpakket voor (zelfstandig) ondernemers: Tozo en NOW verlengd

Voor ondernemers die in de problemen komen door de coronacrisis biedt het kabinet hulp met het noodpakket banen en economie. Werkzaak voert voor de regio Rivierenland de regeling: Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) uit. Deze regeling is verlengd tot en met 30 september. Vanaf 3 juni kunt u Tozo 2 aanvragen via Mijn Werkzaak. Op de de website van UWV vindt u meer informatie over de NOW-regeling voor werkgevers met omzetverlies. 

Lees verder

Coronamaatregelen en dienstverlening Werkzaak Rivierenland

virus afbeelding

De verspreiding van het coronavirus in ons land raakt steeds meer ons werk en dagelijks leven. De dienstverlening van Werkzaak Rivierenland gaat door. We hanteren een aantal ingrijpende maatregelen. Natuurlijk conform de instructies van de overheid. Wij updaten de informatie op onze site dagelijks, zo bent en blijft u op de hoogte.

Lees verder

Gevluchte Syrische arts Ahmed helpt mee tijdens coronacrisis

De Syrische arts Ahmed al Hasan vluchtte in 2014 naar Nederland. Na vier asielzoekerscentra kreeg hij met zijn gezin een verblijfsvergunning en een woning in Zaltbommel. Zo kwam hij terecht bij Werkzaak Rivierenland. Momenteel is hij reumatoloog in wording in Den Haag én steekt hij zijn handen uit de mouwen tijdens de coronacrisis.

Lees verder