Contact

Deel deze pagina:

U kunt op de volgende manieren met ons in contact komen.

 • Afspraak maken

  Wij werken alleen op afspraak. Wilt u langskomen? Maak dan eerst een afspraak.

  Onze publieksbalies in Tiel zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Op donderdagavond is Werkzaak geopend tot 20.00 uur. 

 • Bellen

  We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 9375 000.

  Voor werkzoekenden is er van maandag tot en met vrijdag een telefonisch spreekuur van 09.00 uur tot 10.30 uur. Bel 088 9375 000 of bij voorkeur rechtstreeks met uw inkomensconsulent via zijn 088-telefoonnummer.

  Aanvullende informatie over bereikbaarheid tot en met 20 mei 2020 vanwege Corona maatregelen

  • Gesprekken met werkzoekenden en bedrijven: Intakes, dienstverlening rond uitkeringsverstrekking, re-integratiedienstverlening, werkgeversdienstverlening en overige werkzaamheden verlopen telefonisch of via mail of WhatsApp met uw contactpersoon. Ook ons algemene nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00-17.00 uur. Omdat alle dienstverlening telefonisch gaat kan het voorkomen dat u wat langer moet wachten.
  • Geplande bijeenkomsten tot en met 20 mei zijn afgelast.
  • Thuiswerken: Medewerkers met een kantoorfunctie werken thuis. Alleen als het echt niet anders kan en noodzakelijk is voor de continu├»teit van de dienstverlening werken medewerkers op kantoor, met inachtneming van de aangeraden afstand van 1.5 meter.

  Onze kritische dienstverlening bestaat uit het op tijd verstrekken van uitkeringen en salarissen, onzekerheden bij werkzoekenden wegnemen en sociaal isolement onder onze  doelgroepmedewerkers voorkomen. Vanuit de Bijzondere bijstand zelfstandigen (Bbz) wordt er in deze tijd een speciaal beroep op ons gedaan. Op dit moment wordt er een plan gemaakt. Daarover volgt later meer informatie. Wij updaten deze informatie dagelijks.

 • E-mail

  Heeft u een vraag? Mail deze dan naar info@werkzaakrivierenland.nl

  Vergeet niet uw naam en contactgegevens in uw mail te vermelden. Dan kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

 • Heeft u een klacht?

  Werkzaak Rivierenland hecht veel waarde aan een optimale dienstverlening. Wij staan open voor suggesties tot verbetering. Bent u niet tevreden of heeft u een klacht, bespreek dit met uw contactpersoon bij Werkzaak. U kunt uw klacht het beste bespreken met degene over wie uw klacht gaat. In veel gevallen kunt u samen de klacht direct oplossen. Komt u er samen niet uit? U kunt uw klacht per mail sturen aan: klacht@werkzaakrivierenland.nl

  Bekijk hier de klachtenregeling voor meer informatie over de procedure.

 • Locaties Werkzaak Rivierenland

 • Postadres

  Postbus 321
  4190 CH Geldermalsen

 Naar boven