Engage@Work donderdag 9 november bij Werkzaak Rivierenland

Deel deze pagina:

Dit item is verlopen op 10-11-2017.

Wat is de kracht van communicatie via beeldschermen? Hoe kunt u vergaderingen effectiever maken met beeldschermcommunicatie? Hoe kan corporate TV ingezet worden voor meer verbinding binnen uw organisatie? Op donderdag 9 november, laat EyeSystems samen met Werkzaak Rivierenland zien hoe zij beeldschermcommunicatie in de praktijk hebben toegepast. U bent van harte welkom dit mooie project (én het nieuwe pand van Werkzaak in Geldermalsen) met eigen ogen te bewonderen.

Werkzaak TV
Werkzaak maakt, in de nieuwe prachtig gerenoveerde vestiging in Geldermalsen, gebruik van narrowcasting als middel om interne communicatie een extra dimensie te geven. Informatie van en over de organisatie wordt in combinatie met infotainment op ongedwongen wijze onder de aandacht gebracht en krijgt hiermee een groter bereik.

Laat u inspireren tijdens het seminar Engage@Work  op 9 november a.s. waar EyeSystems samen met Werkzaak laat zien hoe beeldschermcommunicatie in de praktijk wordt toegepast.

Programma
U krijgt een rondleiding en ziet met eigen ogen de kracht van visuele communicatie via digitale infodisplays. Laat u inspireren tijdens de inspiratiesessies waarin u ervaart hoe u vergaderingen effectiever kunt maken en met nieuwe zaken zoals beeldschermcommunicatie en corporate TV de verbinding binnen uw organisatie kan realiseren. Vandaar de naam van het event “Engage@Work”.
Naast kennis opdoen is er voldoende gelegenheid om te netwerken en maakt u kans op leuke prijzen. Ook wordt er door de medewerkers van Smaakzaak (leerwerkroute Restaurant) op passende wijze gezorgd voor de inwendige mens.

Wanneer?  Donderdag 9 november
Aanvang?  14.30 uur – 17.00 uur
Locatie?    Werkzaak Rivierenland, Poppenbouwing 18,Geldermalsen

Reserveer hier uw toegangskaart

Hebt u vragen over Engage@work neem dan contact op met Harm van der Ploeg, directeur Eyesystems via 085-30 30 960 of per mail via info@eyesystems.nl of Joyce van Sterkenburg, communicatiemedewerker Werkzaak Rivierenland via 088-9375 204 of per mail via communicatie@werkzaakrivierenland.nl

 Naar boven