ISO Certificaat afdeling MCi Werkzaak

Deel deze pagina:

Na maanden van intensieve voorbereidingen en twee geslaagde audits is de productieafdeling die productiewerk voor Mirror Controls international (MCi) uitvoert,  ISO 9001-2015 gecertificeerd. In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is dé wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Werkzaak is dan ook trots op het behaalde certificaat!

Kwaliteit
MCi besteed al jaren werk uit aan onze productieafdeling. Onze talenten verzorgen de assemblage van spiegelverstelinstrumenten voor de automobielbranche. De werkzaamheden bestaan vooral uit het solderen van draadverbindingen, vertinnen van draad uiteindes, ultrasone lassen, labelen, inpakken en controleren op de kwaliteit van het geleverde werk.

Ben van Dijk, contactpersoon van MCi voor Werkzaak;  ‘Wij besteden al bijna 50 jaar werk uit. Eerst deden we dat bij verschillende sociale werkplaatsen. Sinds een paar jaar besteden we al ons handmatige productiewerk uit aan Werkzaak. Deze organisatie komt het dichtst bij onze kwaliteitseisen.”

Werk uitbesteden
Denkt u aan werk uitbesteden? Wel eens aan Werkzaak gedacht? Wij nemen letterlijk het werk uit handen en klaren de klus. Onze inzet is flexibel en speelt in op uw wensen en kwaliteitseisen.

Wat levert het u op?

  • Besparing op personeelskosten
  • Hoge kwaliteit
  • Concurrerende eerlijke prijs
  • Minder (logistieke) kosten door reshoring
  • Het sociale aspect; MVO en SROI

Contact
Een proeforder plaatsen? Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 088-9375000 of kijk hier.

 Naar boven