Netwerken achter het stuur 50+

Deel deze pagina:

Iedereen doet mee in de samenleving. Daar gelooft Werkzaak Rivierenland in. Om de doelgroep 50+ op weg naar werk te helpen startte Werkzaak Rivierenland in samenwerking met UWV-werkbedrijf Rivierenland het project ‘Netwerken achter het stuur’. 

Netwerken achter het stuur
“Een deel van de werkzoekende 50-plussers weet niet goed hoe zich te presententeren en beschikt niet over een relevant netwerk. Terwijl het in 2020 juist steeds meer draait om jezelf laten zien en het leggen van de juiste verbindingen.

Met dit project wordt de 50-plusser geleerd zichzelf krachtig te presenteren en worden zij gekoppeld aan een werkgever met een groot netwerk. Bijvoorbeeld aan Karl Maier, wethouder gemeente Buren”, vertelt Kiek Adriaansens, manager Werkgeversdienstverlening Werkzaak Rivierenland.

10 unieke filmpjes
Een groep 50-plussers volgden workshops om te leren zichzelf op een krachtige manier te presenteren. Voor een dagdeel werden zij de chauffeur van iemand met een groot netwerk. Bijvoorbeeld een directeur. “De werkzoekende 50+’er stapte samen met de werkgever in de auto en dit gesprek werd gefilmd. Uiteraard hielden wij rekening met de RIVM-maatregelen. De opnamen zijn gemonteerd tot een uniek en krachtig filmpje. De werkgever verspreidt het filmpje in zijn netwerk via WhatsApp en social media om zo een baan te vinden voor de werkzoekende. De werkzoekende heeft een persoonlijke webpagina die via sociale media wordt ingezet voor een nog groter bereik!”

 Jolanda van Gool

wil de weg op als (privé)chauffeur

Bertus Vooijs

creatieve beleidsmedewerker wil zich inzetten voor duurzame maatschappij

Klaas van Oort

pakjes rondbrengen en contact met klanten is mijn passie 

Fransca Griffioen

volgt haar hart en wil aan de slag in de ouderenzorg 

Ray Halve

Administratieve rots in de branding met veel kwaliteiten

Lo van Loenen Martinet

zoekt opdrachten als zelfstandige in de zorg / psychiatrie

Willy van Oorschot

met humor aan de slag in de zorg

Gré van den Hanenberg

 doorgewinterde Logistiek Coördinator op zoek naar werk

.

Marc van Eijl en Ilonka van Leerdam hebben inmiddels een baan gevonden!

Marc van Eijl

Ilonka van Leerdam

 Naar boven