Netwerken achter het stuur 50+

Deel deze pagina:

Iedereen doet mee in de samenleving. Daar gelooft Werkzaak Rivierenland in. Om de doelgroep 50+ op weg naar werk te helpen startte Werkzaak Rivierenland in samenwerking met UWV-werkbedrijf Rivierenland het project ‘Netwerken achter het stuur’. 

Netwerken achter het stuur
“Een deel van de werkzoekende 50-plussers weet niet goed hoe zich te presententeren en beschikt niet over een relevant netwerk. Terwijl het in 2020 juist steeds meer draait om jezelf laten zien en het leggen van de juiste verbindingen.

Met dit project wordt de 50-plusser geleerd zichzelf krachtig te presenteren en worden zij gekoppeld aan een werkgever met een groot netwerk. Bijvoorbeeld aan Karl Maier, wethouder gemeente Buren”, vertelt Kiek Adriaansens, manager Werkgeversdienstverlening Werkzaak Rivierenland.

10 unieke filmpjes
Een groep 50-plussers volgden workshops om te leren zichzelf op een krachtige manier te presenteren. Voor een dagdeel werden zij de chauffeur van iemand met een groot netwerk. Bijvoorbeeld een directeur. “De werkzoekende 50+’er stapte samen met de werkgever in de auto en dit gesprek werd gefilmd. Uiteraard hielden wij rekening met de RIVM-maatregelen. De opnamen zijn gemonteerd tot een uniek en krachtig filmpje. De werkgever verspreidt het filmpje in zijn netwerk via WhatsApp en social media om zo een baan te vinden voor de werkzoekende. De werkzoekende heeft een persoonlijke webpagina die via sociale media wordt ingezet voor een nog groter bereik!”

Netwerken achter het stuur | Ray Halve

Netwerken achter het stuur | Lo van Loenen Martinet

Netwerken achter het stuur | Willy van Oorschot

Netwerken achter het stuur | Gré van den Hanenberg

Netwerken achter het stuur | Marc van Eijl

 Naar boven