Nog niet verloren

Deel deze pagina:

De 23-jarige Sidy van Gemert kampte al jaren met psychische klachten. “Over deze problemen en mijn emoties heb ik veel geschreven in de vorm van poëzie,” vertelt Sidy. “Het gaat nu veel beter. Ik heb een betaalde baan, een leuke vriend én mijn eigen gedichtenbundel uitgegeven!”


 

Nog niet verloren!
Werkcoach Linda is trots op Sidy: “Sidy kwam in 2018 bij ons binnen en ik mocht haar begeleiden. Ze kampte met psychische problemen. Daar had ze het heel moeilijk mee!'

Inmiddels werkt Sidy 20 uur per week als medewerkster Bediening bij Van der Valk Hotel Zaltbommel. Het gaat hartstikke goed. Ook de werkgever is blij met Sidy!"
"Sidy is een bijzonder talent. Ik vind het knap dat zij zo open over haar kwetsbaarheden durft te praten en zo hopelijk voor anderen een steun kan zijn!"

Sidy: “Met mijn dichtbundel ‘Nog niet verloren’ wil ik laten zien hoe het is om met psychische problemen te leven. Ook hoop ik de taboes die hierop liggen te doorbreken en anderen te motiveren hun gevoel vorm te geven, op wat voor manier dan ook. Niemand zou zich moeten schamen voor zijn/haar problemen, wat voor probleem dan ook!'

De gedichtenbundel is te bestellen op https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9651

 Naar boven