Oriëntatiecafé | ontdek welk werk/opleiding bij jou past!

Deel deze pagina:

Op 25 januari 2021 start de groepstraining 'Oriëntatiecafé' voor jongeren van 16 tot 27 jaar. Het is een gratis training voor jongeren met of zonder uitkering. De training vindt plaats bij Buitensporig in Tiel met maximaal 12 deelnemers. De training is coronaproof.

Wil jij ontdekken welk soort werk en/of opleiding écht bij je past? Kom naar het Oriëntatiecafé vanaf 25 januari 2021!

Duur en tijd
De training duurt 8 weken. De eerste 4 weken op maandag- en donderdagmiddag. De laatste 4 weken loop je snuffelstages en/of bezoek je open dagen. Er is 2 uur per week supervisie.

Inhoud van de training
In de training krijg je meer inzicht in jezelf. Waarom lukken sommige dingen me wel, andere juist niet en hoe kan ik ervoor zorgen dat het wel lukt. Je ontdekt waar jouw interesses liggen en waar je goed in bent. De training inspireert, geeft je zelfinzicht, en motiveert je tot het maken van de juiste keuzes.

Aan het einde van de training
Heb je meer zelfvertrouwen, weet je wat je wil bereiken en hoe je dit wil bereiken, en heb je de tools om het gemakkelijker te bereiken.

Meer informatie in de flyer

https://www.culemborgsecourant.nl/nieuws/algemeen/1033361/orintatiecaf-voor-jongeren

Heb je een vraag of wil je je aanmelden?
Jantien Jongepier van het RMC, Jjongepier@regiorivierenland.nl, tel 06-24080211 of Antoinette van Beek van Werkzaak Rivierenland, Avbeek@werkzaakrivierenland.nl, tel 06-12974183

 Naar boven