Vakantie aanvragen via Mijn Werkzaak

Deel deze pagina:

Je kunt je vakantieaanvraag (of verblijf) en terugmelding online regelen via Mijn Werkzaak. Mijn Werkzaak is een digitale persoonlijke pagina. Je logt hier in met je persoonlijke DigiD-inlogcode. Dit is een persoonlijke pagina en uiteraard alléén toegankelijk voor jou.

Op vakantie
Met een bijstandsuitkering mag je op vakantie naar het buitenland. Je mag per kalenderjaar maximaal 28 dagen in het buitenland verblijven. De uitkering wordt deze weken gewoon uitbetaald.

Je geeft uiterlijk vier weken voordat u weggaat aan je werkcoach door dat je naar het buitenland gaat. Dit is wettelijk verplicht (algemene inlichtingenplicht, artikel 17 lid 1 Participatiewet). Ook als u in Nederland blijft, maar buiten zijn gemeente, meldt u dit aan Werkzaak Rivierenland.

Online is de toekomst
In de toekomst gaan we meer van onze producten en diensten digitaal aanbieden om zo (nog) efficiënter te werken. Denk bijvoorbeeld aan het reiskostendeclaratieformulier en wijzigingsformulier voor werkzoekenden. Als daar nieuws is over is dan lees je dat natuurlijk hier op de website.

 Naar boven