Warme douche voor Arriva

Deel deze pagina:

Een van onze medewerkers kan niet meer werken op de locatie van de werkgever vanwege corona maatregelen. Voor haar, en veel van onze collega’s, is dagritme van groot belang voor het welzijn. Werk is belangrijk, juist nu! Op de Poppenbouwing, onze ontwikkel- en productieafdeling in Geldermalsen, voeren we diverse werkzaamheden uit voor onze klanten en is gezocht naar werk voor deze medewerker.

Buurtbussen uit de roulatie

Om naar de locatie in Geldermalsen te komen, vanuit Nederhemert, neemt ze de trein en de bus. In de ochtend is de aansluiting prima maar terug naar huis in de middag niet. De laatste bus vanaf het treinstation in Zaltbommel naar Nederhemert vertrekt om 15.52 uur en einde werktijd bij Werkzaak is 17.15 uur. Vanwege coronamaatregelen zijn er een aantal ritten van de buurtbussen uit de roulatie gehaald en ook de rit die onze medewerker nodig heeft om thuis te komen.

Service van Arriva

Omdat onze medewerker een actief zakelijk abonnement heeft is er contact gezocht met Arriva om te vragen wat er mogelijk is. Arriva reageerde snel met een oplossing! Werkzaak kan een taxi regelen voor het traject station Zaltbommel naar Nederhemert op kosten van Arriva. “We zijn blij met onze reizigers en hopen dat we op deze manier de reis van deze mevrouw voorlopig kunnen blijven faciliteren”.

Onze complimenten en een warme douche voor het snel reageren, meedenken en de geboden service! 

 Naar boven