Zomergroeten van Werkzaak

Deel deze pagina:

Werkzaak wenst jou een fijne zomer met veel mooi weer! Denk nog eens na over werk dat je graag wilt doen. Werkzaak biedt mogelijkheden in: groen, transport & logistiek, horeca, schoonmaak, zorg, techniek en ICT.

Er is veel werk. Nu en in de toekomst. Ook als je geen ervaring of opleiding hebt. Werkzaak helpt je stap voor stap op weg.

Laat je gedachten er eens over gaan!

Leerwerkroute Schoonmaak | Zorg jij voor de uitstraling van het bedrijf?

Leerwerkroute Groen | Veel meer dan alleen schoffelen

Leerwerkroute Zorg | Van thuiszorg tot zorgcentra

Leerwerkroute Horeca | Ook op reguliere werktijden mogelijk

Leerwerkroute Transport & Logistiek | Afwisselend

Met leerwerkroutes krijg je de kans om een vak te leren in een echte werkomgeving van een enthousiaste leermeester. Je kiest zelf je route naar een baan, Werkzaak Rivierenland coacht. In de werkomgeving leer en groei je: je talent wordt (her)ontdekt. De werkcoach volgt samen met de leermeester je ontwikkeling. Werkgevers bieden de werkplek in de echte werkomgeving.

Na afloop van de leerwerkroute ben je in voldoende mate toegerust om de stap naar betaald werk met ondersteuning (loonkostensubsidie P-wet) te maken.

Vraag je werkcoach om meer informatie! En blijf deze pagina volgen. De komende periode plaatsen we hier meer informatie, verhalen en filmpjes over de leerwerkroutes.

 Naar boven