Hoe gaat het met je?

Deel deze pagina:

Deze week ontvangen alle doelgroep-medewerkers van de Poppenbouwing en gedetacheerde medewerkers deze speciale nieuwsbrief per post met informatie over de huidige situatie. Op papier zodat ook de thuisomgeving mee kan lezen.

In de nieuwsbrief een link naar dit dat we maakten voor de medewerkers die vanwege de RIVM- richtlijnen niet mogen komen werken, ziek zijn of om andere redenen niet aan het werk zijn en wel gemist worden. 

Wat ben ik trots op jou en je collega’s. Hoe we bij Werkzaak samen door deze coronacrisis komen. Soms is het lastig en onduidelijk. Toch zijn we vooral eensgezind met elkaar. En dat doet iedereen op zijn eigen manier. Sommige collega’s blijven thuis omdat ze ziek zijn of tot de risicogroep behoren. Jou wens ik beterschap en sterkte. Anderen werken door en helpen zo om belangrijk werk te verrichten. Jou bedank ik voor je inzet. We doen belangrijk werk. Zoals het textiel verwerken voor de zieken- en verzorgingshuizen. Onze gedetacheerde medewerkers in de logistiek zorgen voor bevoorrading van winkels en onze Schoonmaak Speciaal facilitair zorgt voor schone panden.

Ik hoor dat voor veel mensen het ritme van naar het werk gaan belangrijk is. Het is onze dagindeling, het zorgt dat we andere mensen zien. Nu alles ineens anders is merk je hoe belangrijk je werk kan zijn.

Natuurlijk moet het wel veilig en daarom hebben we aanpassingen gedaan op onze locatie en zie je dat veel werkgevers dat doen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, 1,5 meter afstand en wie ziek is moet thuis blijven. We bekijken dagelijks hoe het gaat en zorgen goed voor elkaar.  We bellen naar de mensen die thuis zijn en de mensen die gedetacheerd zijn. We willen weten hoe het gaat.

Let goed op jezelf en op elkaar. Blijf met elkaar in verbinding.

Elfriede Boer,

Directeur Werkzaak

 Naar boven