Wie nomineer jij als beste inclusieve werkgever?

Nominatie

Wie is de meest inclusieve werkgever van Rivierenland? Welke ondernemer is een inspirerend voorbeeld van maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt werknemers met een arbeidsbeperking een kans?

Na het succes van vorige edities organiseren wij ook dit jaar weer de All-in Werkgeversprijs Rivierenland samen met VNO NCW Rivierenland en RW-POA Rivierenland. 

Maar…. we kunnen het niet alleen. Help jij mee met het aanjagen, bekendmaken en enthousiasmeren van inwoners, medewerkers, werkgevers en bestuursleden om organisaties te nomineren?

En wie zou je zelf willen nomineren?

Wat is All-in werkgeverschap?

Dat zijn werkgevers uit de overheid en het bedrijfsleven die werk maken van de inclusieve arbeidsmarkt. Dit is een arbeidsmarkt waarin iedereen, dus ook mensen met een beperking, duurzaam en naar vermogen kunnen deelnemen. 

Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie. Gunnen de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zodoende bieden deze werkgevers duurzaam werk en stellen iedereen in staat om naar vermogen bij te dragen aan de organisatie en mee te doen met de maatschappij.

Deze werkgevers verdienen het predicaat ‘All-in werkgever’.

Wie mogen er nomineren?

Alle inwoners van Rivierenland. Deel deze webpagina dus graag ook met anderen via een mailtje, WhatsApp of via social media.

Hoe nomineer je?

Het nomineren van werkgevers die in aanmerking komen voor de prijs kan door het invullen van een kort formulier.
Nomineren kan tot 25 mei!

Zoek jij medewerkers en wil je een kosteloos adviesgesprek?

Succesverhalen

Successverhalen