Werken bij Werkzaak

Deel deze pagina:

 • Medewerker DIV 32-36 uur

  Jij bent een administratieve kei. Je bent snel vertrouwd met werkprocessen en procedures. Je bent flexibel en laagdrempelig: medewerkers weten je snel te vinden met al hun digitaliseringsvragen. Je bent nauwkeurig,  ook bij drukte weet je de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Je zoekt de samenwerking op omdat je weet dat je alleen samen de beste resultaten levert. Lees de hele vacature.

 • Vacature Medewerker inkomen

  Jij bent een ervaren inkomensconsulent. Je weet alles van rechtmatigheid. Je bent een schakel tussen de verschillende clusters van het team inkomen. Jij doet je werk zorgvuldig en gestructureerd. Je staat stevig in je schoenen en weet met mensen van verschillende achtergronden en culturen om te gaan. Werkzaak Rivierenland zoekt een Medewerker inkomen voor Team Inkomen voor 32 uur per week. Je kunt reageren tot 2 januari 2019.

  Meer info
 • Vacature Adviseur DIV

  Jij weet alles van informatiebeheer. Je kent de wetgeving en vertaalt die naar oplossingen voor de praktijk. Je speelt in op behoeftes van de organisatie en weet draagvlak te creëren. Je zorgt dat de afdeling op rolletjes loopt: je bewaakt de voortgang en motiveert je collega’s. Werkzaak Rivierenland is op zoek naar een Adviseur DIV voor ons Team Facilitaire diensten voor  36 uur per week. Reageren kan tot 2 januari 2019.

  Meer info
 • Intaker Participatiewet

  Voor het team Inkomen zoeken we een Intaker Participatiewet

  Meer info
 • Medewerker uitkeringsadministratie

  Voor het team Inkomen zoeken we een Medewerker uitkeringsadministratie

  Meer info
 Naar boven