Werken bij Werkzaak

Deel deze pagina:

Werken bij Werkzaak Rivierenland doe je met plezier. Je talenten worden ingezet en ontwikkeld én je krijgt de ruimte om bij te dragen aan het continu verbeteren van onze dienstverlening. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen en je werkt tijd- en plaatsonafhankelijk; op verschillende locaties, thuis of bij werkgevers.


Werkzaak Rivierenland is op zoek naar

Manager Werk en Bemiddeling
Jij bent een inspirerend manager met een dienende leiderschapsstijl en een zakelijke, transparante aanpak. Klaar voor de toekomst en gedreven om de doelgroep duurzaam te bemiddelen naar regulier werk. Maakt deel uit van het operationele MT in een ondernemende, adaptieve en resultaatgerichte omgeving. In staat de verbinding te maken tussen de verschillende teams en tot een integrale aanpak te komen.Schakelt makkelijk van strategisch naar tactisch niveau. Levert een bijdrage in doorontwikkeling organisatie. Enthousiast en bevlogen.

Adviseur Leren en Ontwikkelen
Jij bent een specialist in leren en ontwikkelen. Je zorgt ervoor dat ons opleidingsprogramma aansluit bij de vraag van onze doelgroep, de professionals en de werkgevers in de regio. Je ontwikkelt en implementeert trainings-en opleidingsprogramma’s. Je bent dé didactische sparringspartner voor het management.

Medewerker Inkomen
Jij bent een ervaren inkomensconsulent. Je weet alles van rechtmatigheid. Je bent een schakel tussen de verschillende clusters van het team inkomen. Jij doet je werk zorgvuldig en gestructureerd. Je staat stevig in je schoenen en weet met mensen van verschillende achtergronden en culturen om te gaan.

Functioneel beheerder
Jij bent de functioneel beheerder die altijd komt met een goede oplossing op maat. Dat doe je door echt te luisteren naar de gebruiker, informatiegericht te vinden en dit snel te verwerken. Je vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en benadert deze met creativiteit. Je slaat een brug tussen de klantvragen en de systemen.

Senior functioneel beheerder
Jij bent de ICT-er die onze organisatie naar een hoger niveau kan tillen. Je hebt ruime ervaring als functioneel beheerder en bent toe aan een volgende stap. Van nature vind jij het leuk om het voortouw te nemen. Je weet hoe je collega’s coacht en motiveert. Nieuwe uitdagingen ga je graag aan en benader je met creativiteit. Je slaat een brug tussen de klantvragen en de systemen.

Archief
 Naar boven