Werken bij Werkzaak Rivierenland

Afbeelding: man en vrouw in gesprek bij Werkzaak

Werken voor maatschappelijke impact

Kom bij ons werken en maak een verschil in de samenleving! Bij Werkzaak maak je deel uit van een gedreven team dat bijdraagt aan kansen creëren voor mensen in onze regio. Of je nu met klanten en werkgevers werkt of een cruciale rol speelt achter de schermen.

Hybride werken

Bij ons heb je in de meeste functies de vrijheid om jouw werkdagen flexibel in te delen en te kiezen waar je het meest productief bent. Je hoeft niet altijd op kantoor te zijn; we begrijpen dat de juiste balans tussen werk en privé van groot belang is.

Jezelf ontwikkelen

We bieden een inspirerende werkomgeving waarin jouw talenten tot bloei komen en je de ruimte krijgt om te groeien. Werkzaak is een werkgever die gelooft in het potentieel van haar medewerkers en investeert in hun ontwikkeling. Bij ons krijg je een Individueel Keuze Budget tot je beschikking van 17,05 % van je jaarsalaris. We zijn trots op ons gemiddelde tevredenheidscijfer van 8,5 dat onze medewerkers ons als werkgever geven.

Samen verbeteren en innoveren

Door te innoveren en te doen wat werkt, zetten we stappen vooruit. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie waarin jij invloed kunt uitoefenen op verbeteringen. Bekijk onze vacatures op de site van Werken in Gelderland en ontdek hoe jij met jouw talenten het verschil kunt maken!

Open sollicitatie

Wil je bij Werkzaak werken en is er nu geen vacature? Dan kun je open solliciteren.

Wij zoeken regelmatig werkcoaches en inkomensconsulenten met een hbo diploma. Voor de werkcoach vragen we enige ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor de inkomensconsulent vragen we bij voorkeur SJD of Recht en dat je een opleiding wilt volgen. Spreekt je cv ons aan? Dan nodigen we je uit voor een kop koffie of thee. Mail je motivatie en cv naar: sollicitaties@werkzaakrivierenland.nl.

Bekijk ervaringen van onze medewerkers