Contact

Afbeelding: vrouw aan balie

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Formulier

Vul het contactformulier in. Dan kunnen we je zo snel mogelijk van dienst zijn. 

Bellen

Voor al je vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer:

 088 9375 000

Telefonisch spreekuur voor werkzoekenden
Er is van maandag tot en met vrijdag een telefonisch spreekuur van 09.00 uur tot 10.30 uur. Bel 088 9375 000 of bij voorkeur rechtstreeks met je inkomensconsulent of werkcoach.

Contact met een adviseur voor werkgevers
Wil je vrijblijvend spreken met één van onze adviseurs? Kijk hier welke adviseur je kunt benaderen voor een adviesgesprek.
 

Langskomen bij Werkzaak in Tiel

Wil je langskomen? Maak dan eerst een telefonische afspraak.

Onze publieksbalies in Tiel zijn alleen op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. En op donderdagavond tot 20.00 uur.

Locaties Werkzaak Rivierenland

Bekijk de twee locaties van Werkzaak Rivierenland.

Postadres

Werkzaak Rivierenland
Postbus 321
4190 CH Geldermalsen

Vertrouwelijke informatie aan ons mailen?

Met Zivver kun je ons vertrouwelijke documenten met persoonsgegevens mailen. In jouw mailbox ontvang je een link waar je kunt kiezen hoe je jouw verificatiecode voor de verzending wilt ontvangen. Met de code stuur je via de Zivver omgeving veilig een bericht en een bijlage.

Heb je een klacht?

Werkzaak Rivierenland hecht veel waarde aan een optimale dienstverlening. Wij staan open voor suggesties tot verbetering.

Ben je niet tevreden of heb je een klacht, bespreek dit met jouw contactpersoon bij Werkzaak. Je kunt je klacht het beste bespreken met degene over wie je klacht gaat. In veel gevallen kun je samen de klacht direct oplossen.

Kom je er samen niet uit? Stuur dan je klacht naar: klacht@werkzaakrivierenland.nl. Bekijk de klachtenregeling voor meer informatie over de procedure.