E-learning

afbeelding fotocollage mensen en e-learning

Een deel van je ontwikkeling kan verlopen via e-learning. We attenderen je op e-learning via het UWV of LinkedIn. En we hebben ook zelf een programma van 6 maanden gericht op basisvaardigheden.

Leren toegespitst op jouw situatie
Je volgt alleen de modules die bij je passen. Samen met de leidinggevende of je werkcoach wordt besproken welke vaardigheden je goed afgaan en waar je minder goed in bent. Er wordt dan een ontwikkeltraject afgesproken.

Gevariëerd aanbod
Er zijn veel verschillende onderwerpen beschilbaar via e-learning. Bijvoorbeeld oefenprogramma’s over digitale vaardigheden, gezond leven, taalvaardigheid, samenleving, samenwerken en veiligheid, sociale vaardigheden en werknemers vaardigheden. Maar ook webinars over het maken van een goed linkedIn profiel, sollicitatievaardigheden, jezelf presenteren, etc. 

Goede resultaten
Uit onderzoek blijkt dat deelnemers via e-learning een mooi resultaat bereiken zoals het beter toepassen van taalvaardigheid,  zich meer sociaal geaccepteerd voelen, zich psychisch en fysiek gezonder voelen en het hebben van een betere arbeidsmarktpositie.

In het plan van aanpak die je samen met je werkcoach maakt, bespreek je ook hoe jij je kunt ontwikkelen en of e-learning bij je past. Neem contact op met je werkcoach voor vragen.