Corona: heroriëntatie zelfstandigen

Mensen voor streep

Pak jij je zaken weer op als voor de coronacrisis of moet het anders?

Twijfel je of je bedrijf voldoende levensvatbaar is als straks de coronamaatregelen versoepeld worden en de steunmaatregelen stoppen? Hoe start jij straks je onderneming weer op? Net als voor de coronacrisis of moet het anders? 

Werkzaak helpt!

Je kunt met de experts van Werkzaak sparren over de toekomstmogelijkheden van je bedrijf. Werkzaak voert dit uit voor de gemeentes Culemborg, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal of Zaltbommel. We kunnen (financiële) ondersteuning bieden bij de voortzetting van je bedrijf of doorverwijzen naar passende vormen van ondersteuning. Zie je door de bomen het bos niet meer door de hoeveelheid aan regelingen, maak je je zorgen of heb je betalingsachterstanden? Neem contact met ons op.

Wacht niet, maar kom 'nu' in actie

Herken je jouw situatie bij het lezen van dit bericht? Wacht dan niet, maar kom in actie. Zodat je klaar bent als de ondersteuningsmaatregelen stoppen en de coronaregels versoepeld worden. Gaat je dan verder met je bedrijf? Of kies je toch voor een baan in loondienst? Of beide?

Bel of mail ons

Bel 088 9375 000 of stuur een mail naar bbz@werkzaakrivierenland.nl als je in de gemeenten Culemborg, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal of Zaltbommel woont.

Woon je in de gemeente Buren of Neder-Betuwe? Bel dan 14 0344 of mail naar werkeninkomen@buren.nl

Woon je in Culemborg, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal of Zaltbommel? Bel 088 9375 000 of mail:
Woon je in Buren of Neder-Betuwe? Bel 14 0344 of mail: