Nieuws

Deel deze pagina:

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en inspirerende voorbeelden.

 • Dienstverlening en facturatie tijdens de coronacrisis (voorlopig tot 1 juni 2020)

  (27-03-2020)

  Werkzaak voelt zich, net als u, verantwoordelijk voor de gezondheid van haar medewerkers. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM en de overheid als het gaat om de inzet van onze medewerkers. We geloven in de waarde van werk, juist voor kwetsbare mensen in deze onzekere tijd. Werk geeft betekenis en draagt bij aan gezondheid en geluk, doordat het ritme en structuur biedt. Wij zien gelukkig dat veel van onze medewerkers, met in achtneming van de regels, aan het werk kunnen blijven, zowel bij u op locatie als bij ons in het ontwikkel- en productiebedrijf in Geldermalsen. Door de richtlijnen vanuit de overheid kan het voorkomen dat medewerkers (tijdelijk) thuis moeten blijven door (lichte) gezondheidsklachten of omdat er, vanwege de crisis,  op dit moment geen of minder werk beschikbaar is. Als een medewerker door gebrek aan werkzaamheden niet of minder bij u aan het werk kan, maar geen gezondheidsklachten heeft, gaan wij op zoek naar een andere tijdelijke en passende werkplek Talent werkt voor Rivierenland!

  Meer info
 • Coronamaatregelen en dienstverlening

  (16-03-2020)
  virus afbeelding

  De verspreiding van het coronavirus in ons land raakt steeds meer ons werk en dagelijks leven. De dienstverlening van Werkzaak gaat door. We hanteren een aantal ingrijpende maatregelen. Natuurlijk conform de instructies van de overheid. Wij updaten de informatie op onze site dagelijks.

  Meer info
 • De WAB! Wat betekent dat voor u?

  (29-11-2019)

  Op 1 januari 2020 treedt een nieuwe wet in werking die het huidige arbeidsrecht gaat aanpassen: dit is de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Met de invoering van de WAB wil het kabinet werkgevers stimuleren werknemers sneller in vaste dienst te nemen. Ook wil het kabinet met de nieuwe maatregelen flexibel werk beter reguleren. Lees er alles over in het online magazine WAB

 • Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden samenwerkingsovereenkomst

  (11-11-2019)

  Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren. De afspraak is dat Avri via Werkzaak mensen een werkplek geeft of de kans biedt om zich binnen Avri te ontwikkelen. Dat kan door bijvoorbeeld leerwerkplekken, tijdelijke inleen (groeps-)detacheringen.

  Meer info
 • Werkzaak is sterk door samenwerking van alle 8 regiogemeenten

  (04-11-2019)

  Gezien de uitstroom naar werk en de beoordeling van de kwaliteit van de dienstverlening door belanghebbenden kan worden geconcludeerd dat Werkzaak beantwoordt aan haar doelstelling en goed presteert tegen reële kosten. Dit schrijft BMC Advies B.V., in het evaluatierapport dat zij onlangs, in opdracht van het bestuur van Werkzaak, afrondde.

  Meer info
 • Proeftuin voor kwetsbare jongeren uit Tiel

  (17-10-2019)

  Brede zorgschool de Cambier, Avri, gemeente Tiel en Werkzaak Rivierenland hebben de handen ineengeslagen voor kwetsbare jongeren uit Tiel. Vanaf 7 oktober is de stadhuistuin in Tiel een officiële LOL-plek (Leren Op Locatie) voor leerlingen van de Cambier. Vijf leerlingen houden de komende 6 maanden iedere maandagochtend, onder begeleiding van Avri, de stadhuistuin onderhoudsvrij om zo werkervaring op te doen.

  Meer info
 • Loonkostensubsidie voor werkzoekenden uit de Participatiewet? Wat betekent dat voor mij als werkgever?

  (11-10-2019)

  De loonkostensubsidie (LKS) is bedoeld om werkzoekenden uit de Participatiewet die moeilijk werk vinden, makkelijker aan een baan te helpen. Hier vallen ook de werkzoekenden onder die in het doelgroepregister zijn opgenomen. U als werkgever krijgt deze subsidie als u zo’n werkzoekende in dienst neemt.

  Meer info
 • Inspiratie

  (01-10-2019)

  Meer info
Archief
 Naar boven