Nieuws

Deel deze pagina:

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en inspirerende voorbeelden.

 • De WAB! Wat betekent dat voor u?

  (29-11-2019)

  Op 1 januari 2020 treedt een nieuwe wet in werking die het huidige arbeidsrecht gaat aanpassen: dit is de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Met de invoering van de WAB wil het kabinet werkgevers stimuleren werknemers sneller in vaste dienst te nemen. Ook wil het kabinet met de nieuwe maatregelen flexibel werk beter reguleren. Lees er alles over in het online magazine WAB

 • Uit de uitkering en aan de slag via Avri en Werkzaak Rivierenland

  (27-11-2019)

  Maandag 25 november maakten 25 werkzoekenden kennis met het werken bij Avri. De werkzoekenden zijn werkloos of hebben een lichamelijke of verstandelijke beperking waardoor zij moeilijk een baan vinden. Bij Avri kunnen zij hun kansen op een baan vergroten door bijvoorbeeld een leerwerkroute te doorlopen.

  Meer info
 • Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden samenwerkingsovereenkomst

  (11-11-2019)

  Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren. De afspraak is dat Avri via Werkzaak mensen een werkplek geeft of de kans biedt om zich binnen Avri te ontwikkelen. Dat kan door bijvoorbeeld leerwerkplekken, tijdelijke inleen (groeps-)detacheringen.

  Meer info
 • Werkzaak is sterk door samenwerking van alle 8 regiogemeenten

  (04-11-2019)

  Gezien de uitstroom naar werk en de beoordeling van de kwaliteit van de dienstverlening door belanghebbenden kan worden geconcludeerd dat Werkzaak beantwoordt aan haar doelstelling en goed presteert tegen reële kosten. Dit schrijft BMC Advies B.V., in het evaluatierapport dat zij onlangs, in opdracht van het bestuur van Werkzaak, afrondde.

  Meer info
 • Proeftuin voor kwetsbare jongeren uit Tiel

  (17-10-2019)

  Brede zorgschool de Cambier, Avri, gemeente Tiel en Werkzaak Rivierenland hebben de handen ineengeslagen voor kwetsbare jongeren uit Tiel. Vanaf 7 oktober is de stadhuistuin in Tiel een officiële LOL-plek (Leren Op Locatie) voor leerlingen van de Cambier. Vijf leerlingen houden de komende 6 maanden iedere maandagochtend, onder begeleiding van Avri, de stadhuistuin onderhoudsvrij om zo werkervaring op te doen.

  Meer info
 • Loonkostensubsidie voor werkzoekenden uit de Participatiewet? Wat betekent dat voor mij als werkgever?

  (11-10-2019)

  De loonkostensubsidie (LKS) is bedoeld om werkzoekenden uit de Participatiewet die moeilijk werk vinden, makkelijker aan een baan te helpen. Hier vallen ook de werkzoekenden onder die in het doelgroepregister zijn opgenomen. U als werkgever krijgt deze subsidie als u zo’n werkzoekende in dienst neemt.

  Meer info
 • Inspiratie

  (01-10-2019)

  Meer info
Archief
 Naar boven