Nieuws

Deel deze pagina:

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en inspirerende voorbeelden.

 • Tips voor de veranderende arbeidsmarkt

  (13-01-2020)

  De arbeidsmarkt verandert, ook in Rivierenland. Cijfers, van onder andere UWV, laten zien dat de economie ook in 2020 blijft groeien, al gaat het niet meer zo hard als de laatste jaren. Het aantal van ruim 1 miljoen vacatures per jaar zal daardoor licht gaan dalen. Tegelijkertijd verandert onze samenleving ingrijpend door de ontwikkelingen van robotisering, digitalisering, big data, kunstmatige intelligentie en biotechnologie. Met positieve en negatieve effecten voor de arbeidsmarkt. Denk dus vooruit en zorg dat u voorbereid bent op de veranderende (regionale) arbeidsmarkt. Een aantal tips voor u!
   

 • Wie nomineert u voor de All-in werkgeversprijs 2020?

  (07-01-2020)

  Op 19 maart 2020 organiseert VNO-NCW binnen het project ‘Op naar de 100.000 banen’ de Dag van de Duizend Voorbeelden. In nauwe samenwerking geven RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe samen met VNO-NCW Rivierenland, invulling aan de dag door een werkgeversprijs voor inclusief ondernemerschap.  

  Meer info
 • De WAB! Wat betekent dat voor u?

  (29-11-2019)

  Op 1 januari 2020 treedt een nieuwe wet in werking die het huidige arbeidsrecht gaat aanpassen: dit is de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Met de invoering van de WAB wil het kabinet werkgevers stimuleren werknemers sneller in vaste dienst te nemen. Ook wil het kabinet met de nieuwe maatregelen flexibel werk beter reguleren. Lees er alles over in het online magazine WAB

 • Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden samenwerkingsovereenkomst

  (11-11-2019)

  Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren. De afspraak is dat Avri via Werkzaak mensen een werkplek geeft of de kans biedt om zich binnen Avri te ontwikkelen. Dat kan door bijvoorbeeld leerwerkplekken, tijdelijke inleen (groeps-)detacheringen.

  Meer info
 • Werkzaak is sterk door samenwerking van alle 8 regiogemeenten

  (04-11-2019)

  Gezien de uitstroom naar werk en de beoordeling van de kwaliteit van de dienstverlening door belanghebbenden kan worden geconcludeerd dat Werkzaak beantwoordt aan haar doelstelling en goed presteert tegen reële kosten. Dit schrijft BMC Advies B.V., in het evaluatierapport dat zij onlangs, in opdracht van het bestuur van Werkzaak, afrondde.

  Meer info
 • Proeftuin voor kwetsbare jongeren uit Tiel

  (17-10-2019)

  Brede zorgschool de Cambier, Avri, gemeente Tiel en Werkzaak Rivierenland hebben de handen ineengeslagen voor kwetsbare jongeren uit Tiel. Vanaf 7 oktober is de stadhuistuin in Tiel een officiële LOL-plek (Leren Op Locatie) voor leerlingen van de Cambier. Vijf leerlingen houden de komende 6 maanden iedere maandagochtend, onder begeleiding van Avri, de stadhuistuin onderhoudsvrij om zo werkervaring op te doen.

  Meer info
 • Loonkostensubsidie voor werkzoekenden uit de Participatiewet? Wat betekent dat voor mij als werkgever?

  (11-10-2019)

  De loonkostensubsidie (LKS) is bedoeld om werkzoekenden uit de Participatiewet die moeilijk werk vinden, makkelijker aan een baan te helpen. Hier vallen ook de werkzoekenden onder die in het doelgroepregister zijn opgenomen. U als werkgever krijgt deze subsidie als u zo’n werkzoekende in dienst neemt.

  Meer info
 • Inspiratie

  (01-10-2019)

  Meer info
Archief
 Naar boven