Nieuws en inspiratie

Deel deze pagina:

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en inspirerende voorbeelden.

 • Aanvraag Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (Tozo)

  (18-03-2020)

  De regeling Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is gemaakt voor zelfstandig ondernemers die in de knel komen door de coronacrisis. Voor hen heeft het kabinet financiële ondersteuning beschikbaar gesteld. U kunt uw aanvraag indienen bij Werkzaak via dit aanvraagformulier Tozo.
  Er zijn momenteel veel bezoekersaantallen waardoor het formulier mogelijk niet goed werkt. We vragen u het op een ander tijdstip nogmaals te proberen. Excuses voor het eventuele ongemak.

   

  Meer info
 • Zelfstandig ondernemen met Werkzaak Rivierenland

  (15-11-2019)

  Een onderneming starten vanuit de bijstand? Financiële problemen met uw bedrijf? Of wilt u stoppen met uw bedrijf omdat het niet levensvatbaar is? Werkzaak Rivierenland helpt u (weer) op weg met financiële bijstand, advies en begeleiding via de zogenaamde Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen).
  Janet Meier en Carl-Peter Goosen delen hun ervaring met de Bbz-regeling in het magazine Rivierenland Business.

  Meer info
 • Druk bezochte Dag van de Logistiek in Tiel

  (01-11-2019)

  De zesde Dag van de Logistiek trok 31 oktober meer dan 500 scholieren en tientallen werkzoekenden/ zij-instromers. Dit logistiekevent werd georganiseerd om scholieren en werkzoekenden in de regio te enthousiasmeren voor dit dynamische vakgebied. Werkzaak Rivierenland was erbij.

  Meer info
 • Moeite met lezen en taal? Kom langs bij de Oranje Servicebalie

  (26-08-2019)

  Heb jij moeite met lezen en taal? Vind je het lastig om brieven van instanties te begrijpen? Vanaf 26 augustus kun je met al je vragen terecht bij de Oranje Servicebalie in het gemeentehuis Tiel. De balie is open op iedere maandagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur en woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

 • Banenmarkt 'Werken in het groen' druk bezocht

  (04-03-2020)

  Ruim 40 enthousiaste werkzoekenden bezochten dinsdag 3 maart de banenmarkt ‘Werken in het groen’ op de Poppenbouwing in Geldermalsen. Kennis delen, motiveren en (mee) ‘doen’ stonden centraal op deze inspirerende middag. Het resulteerde voor maar liefst 15 werkzoekenden tot een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

  Meer info
 • Zelfstandig ondernemer worden?

  (13-11-2019)

  U kunt als zelfstandig ondernemer in bepaalde gevallen bijstand aanvragen. Bijvoorbeeld als u een bedrijf wilt starten of als uw bedrijf financiële problemen heeft. U vraagt deze Bbz-uitkering aan bij Werkzaak. Met een Bbz-uitkering kunt u de kosten van uw eigen levensonderhoud blijven betalen. U kunt ook een lening krijgen voor investeringen in uw bedrijf.

  Meer info
 • Vakantie aanvragen via Mijn Werkzaak

  (17-10-2019)

  Je kunt je vakantieaanvraag (of verblijf) en terugmelding online regelen via Mijn Werkzaak. Mijn Werkzaak is een digitale persoonlijke pagina. Je logt hier in met je persoonlijke DigiD-inlogcode. Dit is een persoonlijke pagina en uiteraard alléén toegankelijk voor jou.

  Meer info
 • Nog niet verloren

  (20-06-2019)

  De 23-jarige Sidy van Gemert kampte al jaren met psychische klachten. “Over deze problemen en mijn emoties heb ik veel geschreven in de vorm van poëzie,” vertelt Sidy. “Het gaat nu veel beter. Ik heb een betaalde baan, een leuke vriend én mijn eigen gedichtenbundel uitgegeven!”


   

  Meer info
 Naar boven