Nieuws en inspiratie

Deel deze pagina:

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en inspirerende voorbeelden.

 • Op zoek naar een baan? Kom naar onze speeddates

  (27-05-2019)

  Ben jij op zoek naar een baan? Kom woensdag 29 mei a.s. naar onze speeddates! Ga in gesprek met verschillende uitzendbureaus en wie weet zit jouw perfecte match erbij.


   

  Meer info
 • 3-daagse bedrijventour voor 50+ doelgroep

  (08-02-2019)

  Eind 2018 verzorgde boegbeeld voor de werkzoekende 50-plusser, John de Wolf, bij Werkzaak Rivierenland de aftrap van de 50+ weken: ‘Op weg naar werk’. Hierop volgden een aantal workshops, zoals netwerken. Klaargestoomd voor de finale startte 4 februari de 3-daagse bedrijventour door Rivierenland.
   

  Meer info
 • Zelfstandig ondernemen met Werkzaak Rivierenland

  (04-12-2018)

  Een onderneming starten vanuit de bijstand? Financiële problemen met uw bedrijf? Of wilt u stoppen met uw bedrijf omdat het niet levensvatbaar is? Werkzaak Rivierenland helpt u (weer) op weg met financiële bijstand, advies en begeleiding via de zogenaamde Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen).
  Janet Meier en Carl-Peter Goosen delen hun ervaring met de Bbz-regeling in het magazine Rivierenland Business.

  Meer info
 • Samen kansen creëren om te scoren

  (25-10-2018)

  In samenwerking met UWV, Servicepunt Leren en Werken Rivierenland, organiseert Werkzaak Rivierenland de aankomende weken verschillende workshops, TED-Talks en bedrijfsbezoeken voor de doelgroep werkzoekenden 50+. Het gezamenlijke doel is de kloof tussen de vraag van de werkgever en de kwaliteiten van deze waardevolle werkzoekenden kleiner te maken. Donderdag 25 oktober verzorgde oud topvoetballer en ambassadeur voor de werkzoekende 50-plusser John de Wolf de aftrap ‘Op weg naar werk’.

  Meer info
 • Voorlichting Leren en Werken

  (27-08-2018)

  Wil jij graag (verder) leren en een opleiding doen? Denk je hierbij aan de combinatie
  leren en werken? Heb je hier vragen over of twijfel je nog?

  Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst over Leren en Werken op 24 september.
  Deze voorlichting wordt georganiseerd in het kader van Festival van het Leren door het Servicepunt Leren en Werken Rivierenland.

  Meer info
 • Vakantie aanvragen via Mijn Werkzaak

  (27-06-2018)

  Werkzoekenden kunnen vanaf nu ook hun vakantieaanvraag (of verblijf) en terugmelding online regelen via Mijn Werkzaak. Mijn Werkzaak is een digitale persoonlijke pagina. U logt hier in met uw persoonlijke DigiD-inlogcode. Dit is een persoonlijke pagina en uiteraard alléén toegankelijk voor u.

  Meer info
 • Werkzaak is op zoek naar een teammanager Werk en Bemiddeling

  (11-02-2019)

  Werkzaak is op zoek naar een inspirerend manager met een dienende leiderschapsstijl en een zakelijke, transparante aanpak. Klaar voor de toekomst en gedreven om de doelgroep duurzaam te bemiddelen naar regulier werk. Maakt deel uit van het operationele MT in een ondernemende, adaptieve en resultaatgerichte omgeving. In staat de verbinding te maken tussen de verschillende teams en tot een integrale aanpak te komen. Schakelt makkelijk van strategisch naar tactisch niveau. Levert een bijdrage in doorontwikkeling organisatie. Enthousiast en bevlogen.

  Meer info
 • Werkzaak is op zoek naar een Intaker Participatiewet

  (28-01-2019)

  Jij staat aan de poort van de organisatie. Werkzoekenden melden zich bij jou voor inkomen en werk. Jij doet je werk zorgvuldig en gestructureerd. Je staat stevig in je schoenen en weet met mensen van verschillende achtergronden en culturen om te gaan. Werkzaak Rivierenland zoekt een Intaker Participatiewet voor 36 uur per week voor het team Inkomen, Het is een tijdelijke functie voor 1 jaar.

  Meer info
 • Zelfstandig ondernemen met Werkzaak Rivierenland

  (07-11-2018)

  U kunt als zelfstandig ondernemer in bepaalde gevallen bijstand aanvragen. Bijvoorbeeld als u een bedrijf wilt starten of als uw bedrijf financiële problemen heeft. U vraagt deze Bbz-uitkering aan bij Werkzaak. Met een Bbz-uitkering kunt u de kosten van uw eigen levensonderhoud blijven betalen. U kunt ook een lening krijgen voor investeringen in uw bedrijf.

  Meer info
 • Werkzoekenden ontmoeten uitzendbureaus op zonnig Werk Event

  (18-09-2018)

  Donderdagmiddag 13 september organiseerden Gemeente Tiel, UWV en Werkzaak Rivierenland voor de tweede keer het Werk Event voor werkzoekenden uit de regio Tiel. Het Werk Event is een unieke gelegenheid voor werkzoekenden om in contact te komen met werkgevers (dit keer uitzendbureaus) die op zoek zijn naar gemotiveerde kandidaten en aan het werk willen.

    

  Meer info
 • Van Ark presenteert resultaten drie-meting banenafspraak

  (12-07-2018)

  Staatsecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft eerder vandaag de resultaten van de drie-meting van de banenafspraak gepresenteerd aan de Tweede Kamer. De resultaten van eind 2017 laten zien dat in totaal 36.904 extra banen zijn gerealiseerd ten opzichte van de nul-meting van 1 januari 2013, terwijl 33.000 banen de doelstelling was. De sector overheid blijft echter achter bij de gestelde norm.

  Meer info
 • Talent Event Rivierenland drukbezocht

  (13-04-2018)

  Op donderdag 12 april presenteerden 50 regionale werkgevers zich aan mensen die op zoek zijn naar werk tijdens het Talent Event Rivierenland. Ruim 600 werkzoekenden bezochten deze tweede editie van het groots opgezette evenement.

  Meer info
 Naar boven