Nieuws en inspiratie

Deel deze pagina:

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en inspirerende voorbeelden.

 • Speeddates: vind je match!

  (24-02-2020)

  Ben jij op zoek naar een baan? Kom 26 februari a.s. naar onze speeddates! Ga in gesprek met verschillende uitzendbureaus en wie weet zit jouw perfecte match erbij.

  Meer info
 • Groen kan jouw toekomst zijn!

  (12-02-2020)

  Ben je op zoek naar werk? Kom je graag in de buitenlucht? In het groen is volop werk. Nu en in de toekomst. Kom dinsdag 3 maart naar de banenmarkt ‘Werken in het groen’ en laat je inspireren en informeren over de vele mogelijkheden.

  Meer info
 • Zelfstandig ondernemer worden?

  (13-11-2019)

  U kunt als zelfstandig ondernemer in bepaalde gevallen bijstand aanvragen. Bijvoorbeeld als u een bedrijf wilt starten of als uw bedrijf financiële problemen heeft. U vraagt deze Bbz-uitkering aan bij Werkzaak. Met een Bbz-uitkering kunt u de kosten van uw eigen levensonderhoud blijven betalen. U kunt ook een lening krijgen voor investeringen in uw bedrijf.

  Meer info
 • Vakantie aanvragen via Mijn Werkzaak

  (17-10-2019)

  Je kunt je vakantieaanvraag (of verblijf) en terugmelding online regelen via Mijn Werkzaak. Mijn Werkzaak is een digitale persoonlijke pagina. Je logt hier in met je persoonlijke DigiD-inlogcode. Dit is een persoonlijke pagina en uiteraard alléén toegankelijk voor jou.

  Meer info
 • Nog niet verloren

  (20-06-2019)

  De 23-jarige Sidy van Gemert kampte al jaren met psychische klachten. “Over deze problemen en mijn emoties heb ik veel geschreven in de vorm van poëzie,” vertelt Sidy. “Het gaat nu veel beter. Ik heb een betaalde baan, een leuke vriend én mijn eigen gedichtenbundel uitgegeven!”


   

  Meer info
 • Werkzaak is op zoek naar collega's!

  (14-02-2020)

  Werkzaak Rivierenland is op zoek naar nieuwe collega's: een Inkomensconsulent die de P-wet goed kent, een betrokken Praktijkbegeleider die het beste uit elke medewerker weet te halen en een ervaren Medewerker terugvordering met uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Meer info
 • Zelfstandig ondernemen met Werkzaak Rivierenland

  (15-11-2019)

  Een onderneming starten vanuit de bijstand? Financiële problemen met uw bedrijf? Of wilt u stoppen met uw bedrijf omdat het niet levensvatbaar is? Werkzaak Rivierenland helpt u (weer) op weg met financiële bijstand, advies en begeleiding via de zogenaamde Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen).
  Janet Meier en Carl-Peter Goosen delen hun ervaring met de Bbz-regeling in het magazine Rivierenland Business.

  Meer info
 • Druk bezochte Dag van de Logistiek in Tiel

  (01-11-2019)

  De zesde Dag van de Logistiek trok 31 oktober meer dan 500 scholieren en tientallen werkzoekenden/ zij-instromers. Dit logistiekevent werd georganiseerd om scholieren en werkzoekenden in de regio te enthousiasmeren voor dit dynamische vakgebied. Werkzaak Rivierenland was erbij.

  Meer info
 • Moeite met lezen en taal? Kom langs bij de Oranje Servicebalie

  (26-08-2019)

  Heb jij moeite met lezen en taal? Vind je het lastig om brieven van instanties te begrijpen? Vanaf 26 augustus kun je met al je vragen terecht bij de Oranje Servicebalie in het gemeentehuis Tiel. De balie is open op iedere maandagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur en woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

 Naar boven