Maak een afspraak

Deel deze pagina:

 • Maak een afspraak met een adviseur

  Vrijblijvend spreken over de mogelijkheden van inclusief werkgeverschap met een adviseur in uw regio?

  Werkzaak Rivierenland is, als u sociaal en inclusief wilt ondernemen, hét vaste aanspreekpunt als het om het aanbieden of uitbesteden van werk gaat.

  We matchen onze kandidaten met uw vraag, detacheren mensen, begeleiden kandidaten op de werkvloer, adviseren over regelingen en subsidies en organiseren het uitbesteden van werk zodat u het talent of het resultaat krijgt dat uw organisatie versterkt.

  Als relatie van Werkzaak krijgt u een vaste accountmanager als contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen over de arbeidsmarkt en personeelsbeleid. Als dat nodig is, zetten we één of meerdere specialisten van onze samenwerkingspartners in voor uw bedrijf. 

  Kies hieronder de gemeente waar u gevestigd bent en neem contact op met uw adviseur.

  CULEMBORG, WEST- EN NEDER BETUWE, BUREN, WEST MAAS & WAAL 

  Gemeente West Betuwe: Acquoy, Asperen, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Heesselt, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren, Waardenburg.

  Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen ervaren werkgevers dat hun werknemers meer betrokken raken bij de organisatie en krijgt het bedrijf veel positieve reacties van klanten. Iedereen die wil werken en kan werken verdient een baan! Ik vind het fantastisch om werkgevers en werkzoekenden rond dit thema bij elkaar te brengen en samen te bouwen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet en een eerlijke kans krijgt.

  Marit Elzinga

  T: 0639303392
  E: melzinga@werkzaakrivierenland.nl

  Het ultieme moment? Wanneer een werkgever door mijn bemiddeling een talent aanneemt.
  Ik ben er trots op om bij Werkzaak Rivierenland te mogen werken! Door als ‘spin in het web’ de verbindende schakel te zijn tussen werkgevers en werkzoekenden, kan ik het verschil maken.

  Karin van den Elst

  T: 0650896108
  E: karin.vandenelst@uwv.nl

  Ik ben een groot voorstander van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen en met mij veel werkgevers. Uitdaging voor hen is vaak: hoe? Het is mijn persoonlijke drive en ambitie om mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, te helpen en te koppelen aan uw arbeidsvraag. Graag adviseer en help  ik u, om tot verantwoorde oplossingen te komen om mens en vacature bij elkaar te brengen.

  Miranda Schouten

  T: 0614314293
  E: mschouten@werkzaakrivierenland.nl

  Johan Cruijff zei ooit “ Elk nadeel heeft zijn voordeel”. Dat geldt niet alleen binnen de sport maar ook op de arbeidsmarkt. Juist door in te spelen op de talenten die mensen bezitten kun je excelleren. Daarom kijk ik graag samen met werkgevers naar de beste oplossing waarbij talent optimaal benut wordt. Het doel is om een win-win(-win) situatie te creëren!

  Michiel Lecluijze

  T: 0652699364
  E: michiel.lecluijze@uwv.nl

  ZALTBOMMEL, MAASDRIEL & NEERIJNEN

  Ik merk steeds weer dat mensen echt gelukkiger worden van werken. Werk is meer dan alleen inkomen. Als je werkt, tel je mee. Er zijn in Rivierenland meer dan 4500 werkzoekenden die staan te popelen om hun talenten te benutten. Die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf. Gaan wij in gesprek?

  Yvonne Schreven

  T: 0633315565
  E: yschreven@werkzaakrivierenland.nl

  TIEL

  Ik wil graag vanuit mijn persoonlijke motivatie voor iedereen die kan en wil werken een geschikte arbeidsplaats vinden. Om dat te kunnen realiseren adviseer ik ondernemers in Rivierenland over kansen, mogelijkheden en de ondersteuning die Werkzaak hierin biedt. Einddoel: een mooie match tussen werkgever en werkzoekende. Daar word ik blij van!

  Germi van der Borg

  T; 0620018338
  E:gvdborg@werkzaakrivierenland.nl

  Ik geloof in de unieke werkwijze van Werkzaak Rivierenland. En wil de verbindende schakel zijn tussen vraag en aanbod. De vraag van de werkgever verbinden met het grootste aanbod van middelbaar en laaggeschoold personeel uit Rivierenland.

  Carla Rooijens

  T: 0650896096
  E: carla.rooyens@uwv.nl

  Werk draagt bij aan meedoen, zelfwaardering, zelfredzaamheid en geluk, hier ben ik van overtuigd. Vanuit mijn persoonlijke motivatie wil ik bijdrage aan de droom van Werkzaak, namelijk “Iedereen doet mee in de samenleving”. Ik ondersteun deze droom van harte! Iedereen heeft talent en hoe mooi is het om het juiste talent in contact te brengen met een betrokken werkgever.

  Ronald van der Weijde

  T:0614235623
  E:rvdweijde@werkzaakrivierenland.nl

  Ooit ging er een voetbalcarrière verloren. Waar mijn talent op het veld wél lag was samenwerken en verbinden om zo tot een doel komen. Door goed samen te werken, op een respectvolle, realistische en constructieve manier kan iedereen meedoen!

  Hans de Beun

  T: 0654908251
  E: hans.debeun@uwv.nl

  Overig / Regio Rivierenland

  Hebben we talent in Rivierenland? En wil en kan dat talent werken? Mijn persoonlijke overtuiging: JA! Dat gaat alleen niet bij iedereen vanzelf, soms is er een helpende hand nodig om werkgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen. En dáár doe ik het voor. Alle betrokken partijen laten winnen, dat is mijn doel. Iedere dag opnieuw. Josine van Schaik
  T: 0623084832
  E:jvschaik@werkzaakrivierenland.nl
  Ik voel mij maatschappelijk verplicht om werkzoekenden in contact te brengen met betrokken werkgevers. Werk is zoveel meer dan salaris, ingezet worden op je talenten draagt bij aan je  persoonlijke ontwikkeling. Partnership met een werkgever en maatwerk bieden op zijn vraag, dat ervaar ik als waardevol. In ons vak is 1 + 1 = 3.

  Dimitri van der Hoeven

  T: 0612933960
  E: dvdhoeven@werkzaakrivierenland.nl

  Niet iedereen heeft dezelfde talenten, kansen of mogelijkheden in het leven. Maar iedereen heeft talent. Talent krijgt pas waarde als het gebruikt wordt. Gewaardeerd zijn voor wat je met jouw talent bijdraagt in je werk en aan de maatschappij geeft energie en zelfvertrouwen! En dat geldt voor iedereen. Ondernemen, werken, leren en ontwikkelen speelt een fundamentele rol in mijn leven. Mijn interesse in ontwikkeling van mens en organisatie is dan ook mijn passie en vak geworden.

  Mijn specialisatie is het uitbesteden van (structurele-) werk (-processen) en ben voor deze dienstverlening toegankelijk vanuit ieder rayon. Werkt u mee aan talent?

  Wendy Arendsen

  T: 0628036411
  E:warendsen@werkzaakrivierenland.nl

 Naar boven