Maak een afspraak

Deel deze pagina:

 • Uw adviseurs in de regio

  Werkzaak Rivierenland is voor u als werkgever hét vaste aanspreekpunt als het om werk gaat. We matchen, detacheren, adviseren en organiseren het uitbesteden van werk zodat u het talent krijgt dat uw bedrijf versterkt. Als relatie van Werkzaak krijgt u een vaste accountmanager als contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen over de arbeidsmarkt en personeelsbeleid.

  Als dat nodig is, zetten we één of meerdere specialisten uit ons samenwerkingsverband in voor uw bedrijf. Uw accountmanager onderhoudt contacten met u als werkgever en treedt op als intermediair.

  De accountmanagers van Werkzaak bezoeken alle werkgevers in Rivierenland. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen hebben we Rivierenland opgedeeld in rayons. Kies hieronder de gemeente waar u gevestigd bent en maak direct kennis met uw adviseur.

  Groepsplaatsingen, schoonmaak,
  onderzoek & ontwikkeling

  Ik vind dat iedereen die kan en mag werken, recht heeft op zinvol werk. Bij Werkzaak Rivierenland kan ik bijdragen om juist bij dat specifieke bedrijf, die mooie baan te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens over een talent beschikt dat zinvol is in onze maatschappij. En dat een werkgever openstaat voor dit soort talenten. Doet u ook mee? Chantal Offermans


  T: 0614314292
  E:coffermans@werkzaakrivierenland.nl
  Ik geloof dat iedereen een talent heeft en iedereen een passende plek op de arbeidsmarkt verdient. Als we, werkgever en werkzoekende, bereid zijn om hier gezamenlijk in te investeren, dan is er voor ieder talent in Rivierenland een passende werkplek.

  Hetty Gielen

  T: 0610982180
  E: hgielen@werkzaakrivierenland.nl

  Buren, Culemborg, West Maas & Waal en West Betuwe

  Gemeente West Betuwe, kernen:Acquoy, Beesd, Deil, Enspijk, Geldermalsen, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt en Tricht

  Het ultieme moment? Wanneer een werkgever door mijn bemiddeling een talent aanneemt.
  Ik ben er trots op om bij Werkzaak Rivierenland te mogen werken! Door als ‘spin in het web’ de verbindende schakel te zijn tussen werkgevers en werkzoekenden, kan ik het verschil maken.

  Karin van den Elst

  T: 0650896108
  E: karin.vandenelst@uwv.nl

  Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen ervaren werkgevers dat hun werknemers meer betrokken raken bij de organisatie en krijgt het bedrijf veel positieve reacties van klanten. Iedereen die wil werken en kan werken verdient een baan! Ik vind het fantastisch om werkgevers en werkzoekenden rond dit thema bij elkaar te brengen en samen te bouwen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet en een eerlijke kans krijgt.

  Marit Elzinga

  T: 0639303392
  E: melzinga@werkzaakrivierenland.nl

  Ik ben een groot voorstander van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen en met mij veel werkgevers. Uitdaging voor hen is vaak: hoe? Het is mijn persoonlijke drive en ambitie om mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, te helpen en te koppelen aan uw arbeidsvraag. Graag adviseer en help  ik u, om tot verantwoorde oplossingen te komen om mens en vacature bij elkaar te brengen.

  Miranda Schouten

  T: 0614314293
  E: mschouten@werkzaakrivierenland.nl

  Johan Cruijff zei ooit “ Elk nadeel heeft zijn voordeel”. Dat geldt niet alleen binnen de sport maar ook op de arbeidsmarkt. Juist door in te spelen op de talenten die mensen bezitten kun je excelleren. Daarom kijk ik graag samen met werkgevers naar de beste oplossing waarbij talent optimaal benut wordt. Het doel is om een win-win(-win) situatie te creeren!

  Michiel Lecluijze

  T: 0652699364
  E: michiel.lecluijze@uwv.nl

  Maasdriel, West Betuwe en Zaltbommel

  Gemeente West Betuwe, kernen:  Est, Haaften, Heesselt, Hellouw, Neerijnen, Opijnen, Tuil, Varik en Waardenburg

  Ik merk steeds weer dat mensen echt gelukkiger worden van werken. Werk is meer dan alleen inkomen. Als je werkt, tel je mee. Er zijn in Rivierenland meer dan 4500 werkzoekenden die staan te popelen om hun talenten te benutten. Die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf. Gaan wij in gesprek?

  Yvonne Schreven

  T: 0633315565
  E: yschreven@werkzaakrivierenland.nl

  Ooit ging er een voetbalcarrière verloren. Waar mijn talent op het veld wél lag was samenwerken en verbinden om zo tot een doel komen. Door goed samen te werken, op een respectvolle, realistische en constructieve manier kan iedereen meedoen! Hans de Beun


  T: 0654908251
  E: hans.debeun@uwv.nl

  Tiel, Neder-Betuwe

  Ik wil graag vanuit mijn persoonlijke motivatie voor iedereen die kan en wil werken een geschikte arbeidsplaats vinden. Om dat te kunnen realiseren adviseer ik ondernemers in Rivierenland over kansen, mogelijkheden en de ondersteuning die Werkzaak hierin biedt. Einddoel: een mooie match tussen werkgever en werkzoekende. Daar word ik blij van! Germi van der Borg

  T; 0620018338
  E:gvdborg@werkzaakrivierenland.nl
  Ik voel mij maatschappelijk verplicht om werkzoekenden in contact te brengen met betrokken werkgevers. Werk is zoveel meer dan salaris, ingezet worden op je talenten draagt bij aan je  persoonlijke ontwikkeling. Partnership met een werkgever en maatwerk bieden op zijn vraag, dat ervaar ik als waardevol. In ons vak is 1 + 1 = 3.

  Dimitri van der Hoeven

  T: 0612933960
  E: dvdhoeven@werkzaakrivierenland.nl

  Ik geloof in de unieke werkwijze van Werkzaak Rivierenland. En wil de verbindende schakel zijn tussen vraag en aanbod. De vraag van de werkgever verbinden met het grootste aanbod van middelbaar en laaggeschoold personeel uit Rivierenland.

  Carla Rooijens

  T: 0650896096
  E: carla.rooyens@uwv.nl

  Hebben we talent in Rivierenland? En wil en kan dat talent werken? Mijn persoonlijke overtuiging: JA! Dat gaat alleen niet bij iedereen vanzelf, soms is er een helpende hand nodig om werkgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen. En dáár doe ik het voor. Alle betrokken partijen laten winnen, dat is mijn doel. Iedere dag opnieuw.

  Josine van Schaik
  T: 0623084832
  E:jvschaik@werkzaakrivierenland.nl

 Naar boven