Sunbeam besteedt werk uit aan de productielocatie van Werkzaak

Afbeelding: directeur Sunbeam schudt de hand met directeur Werkzaak

Sunbeam maakt montagesystemen voor het plaatsen van zonnepanelen. Zij hebben jarenlange ervaring met innovatie, productmanagement en realisatie van duurzame-energie oplossingen. En een duidelijke drijfveer: het monteren van zonnepanelen kan beter, makkelijker en sneller.

Sunbeam is overtuigd van de noodzaak van duurzaamheid op elk gebied. En in haar bedrijfsvoering omarmen zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bijvoorbeeld door medewerkers van een sociaal ontwikkelbedrijf te laten assembleren.

Werkzaak gaat langdurig partnerschap aan met Sunbeam

En wij zijn trots en blij dat onze talenten op 1 april starten aan een nieuwe opdracht voor Sunbeam. Ruim 60 medewerkers gaan aan de slag met het assembleren van frames voor zonnepanelen (Supra’s). Waardevol werk voor onze medewerkers op onze productielocatie in Geldermalsen

Daarom hielden we een feestelijke ondertekening voor onze samenwerking! Op de foto schudden Marco Jansen, CEO Sunbeam en Elfriede Boer, directeur Werkzaak Rivierenland elkaar de hand. Het team wat aan deze klus werkt is heel wat groter:

Afbeelding: 5 mensen die bij elkaar staan

Fijn om bezig te zijn met innovatie, duurzaamheid en talentontwikkeling!

Werkzaak Rivierenland heeft 10 moderne productieruimten en bekwame medewerkers die een breed palet aan opdrachtgevers bedienen. Denk aan inpak-, ompak- en verpakken, stickeren, krimpen, assembleren, rework, sorteren, opzetten en afvullen van displays en diverse soorten montagewerkzaamheden. Van High Tech met specialistische machines tot eenvoudig handwerk: in onze hallen kunnen wij ieder productieproces aan!

Wij regelen het

Je kunt bij ons structurele werkpakketten en incidentele grote opdrachten kwijt. Wij werken volgens de Lean methode, zijn ISO 9001 gecertificeerd en hanteren de met jouw vooraf afgestemde kwaliteitseisen. Er is standaard aandacht voor verbeteren en besparen.

Wil je jouw werk aan ons uitbesteden? Heb je vragen? Bel 088 9375 000 of stuur een mail naar werkuitbesteden@werkzaakrivierenland.nl

Wil je werk uitbesteden of zoek je (tijdelijk) personeel? Onze adviseurs helpen je graag verder.
Nieuwsbrief voor werkgevers ontvangen?

Wil je de twee-maandelijkse nieuwsbrief ontvangen over o.a. sociaal ondernemen, technologie voor inclusie, omgaan met cultuurverschillen en nog veel meer?