Compas Cloud

afbeelding: logo CompasCloud

Uitleg over het gebruik van Compas Cloud

Compas Cloud is het digitale punt waar je als werkgever alles rondom loonkostensubsidie kunnen terugvinden en regelen. Bekijk hieronder de instructievideo's.  

In Compas Cloud kun je:

1. Jouw betalingen inzien

Onder ‘Mijn Facturen’ in Compas Cloud kun je jouw loonkostensubsidie betalingen terugvinden en inzien.

2. Een wijzigingen doorgeven

Verandert er iets in de arbeidsovereenkomst van jouw medewerker? Geef deze wijziging dan door aan Werkzaak voor de loonkostensubsidie. Bijvoorbeeld een urenwijziging, functiewijziging of een verlenging of beëindiging van een contract. Bekijk hier de handleiding voor het doorgeven van wijzigingen.

3. Een loonstrook indienen

Werkt jouw medewerker variabele uren? Dien dan maandelijks bij Compas Cloud een loonstrook in voor de correcte uitbetaling van de loonkostensubsidie. Bij een medewerker met een contract met vaste uren is dit niet nodig. Bekijk in de video hoe je dit doet:

4. Een loonwaardemeting aanvragen

Loopt de loonwaardemeting van jouw medewerker af? Vraag dan via Compas Cloud een nieuwe meting aan zodat de loonkostensubsidie kan blijven doorlopen. Bekijk in de video hoe je dit doet:

5. Een nieuwe aanvraag indienen voor loonkostensubsidie

Je kunt via Compas Cloud een nieuwe aanvraag loonkostensubsidie indienen voor een medewerker die je in dienst neemt. Bekijk in onderstaande video hoe je dit doet. Heb je nog geen Compas Cloud account om loonkostensubsidie aan te vragen? Gebruik dan het aanvraagformulier om een loonkostensubsidie aan te vragen.

Je kunt alleen inloggen in Compas Cloud als je via Werkzaak een account gekregen hebt. Vraag dit aan via je adviseur.
Log je voor het eerst in? Kies 'wachtwoord vergeten?' om je wachtwoord voor de eerste keer aan te maken. 

Bekijk hier hoe je de eerste keer moet inloggen bij Compas Cloud

Heb je vragen of wil je hulp rond loonkostensubsidie of andere regelingen of voorzieningen?