Jolanda twijfelde niet en pakte haar kans

Afbeelding: vrouw bij koffieapparaat

“Ik heb écht een geweldige baan!” vertelt Jolanda stralend. Achter die stralende ogen zit een verhaal. “Ik heb moeilijke tijden gekend. Ik kreeg borstkanker, raakte werkloos en mijn toenmalige partner liet mij achter met torenhoge schulden. Ik had maar 40 euro in week om van te leven. Toch zat ik nooit bij de pakken neer. Zo zit ik niet in elkaar. Ik wilde zo snel mogelijk weer aan het werk. Dát lukte met hulp van Werkzaak Rivierenland!”

Jolanda is er altijd

Praktijkbegeleider Ed: “Jolanda viel mij gelijk op. Jolanda is er altijd, ze is een betrouwbare en loyale collega. Ze kwam ietwat onzeker binnen. Al snel werd zij één van de beste medewerkers op de productielijn. Er zat meer potentie in Jolanda; dat wist ik zeker!"

Jolanda: “Toen de facilitair medewerker van Itho Daalderop ziek werd bood ik aan om haar werk over te nemen. Als je kansen ziet, moet je ze ook pakken! Ik begon met het schoonmaken van koffiezetapparaten. Al snel leerde ik ook zelf reparaties te doen aan de koffiezetapparaten. Dat vind ik geweldig! Daar maak ik mijn collega’s heel blij mee, want iedereen drinkt graag een kopje koffie op het werk!”

Mega Mindy

“Toen de vacature gastvrouw voorbijkwam twijfelde ik geen moment. Itho Daalderop zag dit gelukkig ook met mij zitten. Itho bood mij een vast contract aan voor 2 banen: facilitair medewerker en gastvrouw. Een geweldige combinatie. Geen dag is hetzelfde. Ik hou van de afwisseling. Daarom noemen zij mij hier ook vaak ‘Mega Mindy’!"

"Ik zeg altijd als je iets wil, moet je het zelf doen, maar zonder Itho Daalderop en Werkzaak was dit niet gelukt!”

Het leven lacht Jolanda weer toe

“Ik heb alles nu op de rit. Ik ben gezond, schuldenvrij, ik heb een geweldige baan en mijn eigen huis met tuin. Na mijn werk ga ik altijd wandelen met mijn hond Rona. Daar kan ik zo van genieten! En ik ben oma geworden. Één keer in de maand komen de kleinkinderen bij mij logeren. Dan wil ik ze verwennen en van mijn eigen verdiende geld op een ijsje te trakteren. Dat ik dan kán, zoiets simpels, maakt mij de gelukkigste oma van de wereld. Het leven lacht mij weer toe!”

Zoek jij medewerkers en wil je een kosteloos adviesgesprek?

Andere succesverhalen

Andere succesverhalen