Michelle is het paradepaardje van Kruidvat Kerkdriel

Afbeelding: vrouw achter de kassa werkend

Michelle uit Heerenwaarden volgde de opleiding Detailhandel & Retail op de Praktijkschool de Brug. Ze had in het verleden moeite met leren. Werkzaak hielp Michelle bij het vinden van een geschikte stageplek. Ze ging aan de slag bij de Kruidvat in Kerkdriel.

Filiaalmanager Sabrina begeleidt Michelle. “Michelle is heel leergierig. Ze heeft weinig aansturing nodig. Van stagiaire is ze doorgestroomd naar verkoopmedewerker niveau 2. Nu is ze bezig om zich verder te ontwikkelen naar assistent drogist advisering. Wij zijn zo enthousiast over Michelle. Ze is een echt ‘Kruidvatmeisje’ en alle klanten zijn gek op haar.”

“Ik was in de Efteling toen ze belden dat ik mocht starten. Ik was zó blij!”

Michelle

Van verwerking naar fluitend weer naar het werk 

Achter de glimlach van Michelle schuilt ook een hele vervelende periode. “Tijdens mijn stage bij Kruidvat werd bij mijn vader acute leukemie vast gesteld. Hij overleed heel kort daarna. Ik gunde mezelf geen tijd om te rouwen en wilde vooral werken bij de Kruidvat. Toen binnen 5 maanden ook mijn oma en tante overleden heeft Kruidvat bij mij op de rem getrapt. Ze hebben mij met heel veel liefde gesteund. Ik ben blij dat zij dit toen gedaan hebben. Dat gaf ruimte voor verwerking. Kruidvat en Ventoze, het paard dat mijn vader mij achterliet, maakt mij weer gelukkig. Ik ga er iedere dag fluitend naar het werk en daarna naar Ventoze!”

Indrukwekkend doorzettingsvermogen

Werkcoach Boy is ook trots: "Ik gun iedere werkzoekende de match die Michelle bij het Kruidvat gevonden heeft!" Sabrina: “Michelle maakte op jonge leeftijd heel veel mee. Haar doorzettingsvermogen is indrukwekkend. We moesten haar af en toe remmen. We zijn heel trots op Michelle en hopen dat ze het nog veel verder gaat schoppen bij Kruidvat!” 

Kruidvat voelt als een warm bad

Michelle werkt nu ruim 3 jaar bij Kruidvat. Ze heeft het enorm naar haar zin. “Het allerleukste aan dit werk is achter de kassa en het contact met de collega’s. Ik kan hier helemaal mijzelf zijn! De Kruidvat voelt zoals ze dat zo mooi noemen als een ‘warm bad’!”

Zoek jij medewerkers en wil je een kosteloos adviesgesprek?

Andere succesverhalen

Andere succesverhalen