Kansen geven en kansen pakken

afbeelding jongen werkt aan een auto

Jonathan startte bij Werkzaak in de leerwerkroute Techniek. Afgelopen zomer was hij stagiair bij Autoschade van Jaarsveld in Culemborg. Hij ontdekte dat het bedrijf én de werkzaamheden perfect aansluiten bij zijn passie voor auto’s.

Jonathan: “Van Jaarsveld is een heel leuk bedrijf. Er hangt een goede sfeer en mijn begeleider leerde mij veel. Ik ben opgeleid tot kok, maar mijn hart ligt bij auto’s. Van Jaarsveld is dé specialist in schadeherstel, spuitwerk en onderhoud. Ik vind het spuitwerk van de auto en de onderdelen het allerleukste werk om te doen!”

"Ik ben opgeleid tot kok, maar mijn hart ligt bij auto’s"

Kans gegeven en gepakt

Van Jaarsveld werkte nog niet eerder met kandidaten van Werkzaak. Toen Werkzaak Van Jaarsveld benaderde stonden zij direct open voor de mogelijkheden. Ze zochten een geschikte kandidaat en wilde Jonathan deze kans graag geven. De samenwerking is heel goed bevallen. Jonathan volgt nu zelfs de Beroeps Begeleidende Leerweg  (BBL-traject) Autospuiter bij Van Jaarsveld.

Win - win

Accountmanager Ronald van der Weide is trots: “ Fijn om te ervaren dat koude acquisitie voor een snuffelstage resulteert in een win-win situatie. Met een plaatsing van een kandidaat, die al geruime tijd zocht naar de juiste richting in zijn leven én een nieuwe klant voor Werkzaak Rivierenland!

Ben jij op zoek naar een medewerker? Onze adviseurs helpen je graag!

Andere succesverhalen

Andere succesverhalen