Vervul je vacature in de techniek of bouw door een leerwerkroute!

Afbeelding: Bouwvakker aan het werk

Er zijn Technische vacatures in overvloed. Maar benut je de juiste kansen om deze te vervullen? Een leerwerkroute starten voor nieuw personeel is zo’n kans.

Werkzaak Rivierenland heeft, samen met samenwerkingspartners als het ROC RIVOR, UWV en werkgevers een instrument ontwikkeld om werkzoekenden naar werk te begeleiden: de Leerwerkroutes.

In de Leerwerkroutes leren werkzoekenden een vak in een echte werkomgeving van een enthousiaste leermeester. Werkgevers bieden de werkplek.

We zoeken strategische partners die durven!

Durft jouw bedrijf het aan om samen met ons te gaan onderzoeken wat er nodig is om de toenemende vraag naar personeel in de sector Techniek en de Bouw op te lossen? Ben jij die werkgever die denkt in kansen?  

Neem contact op

Neem contact op met Eveline Poerink. Zij gaat graag met je in gesprek om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Eveline is telefonisch bereikbaar via 06 14235870 of stuur een mail naar epoerink@werkzaakrivierenland.nl

Bekijk hieronder een video over een leerwerkroute bij Hoeflake Installatietechniek B.V:

Zoek jij medewerkers of wil je een leerwerkroute opstarten? Overleg kosteloos met onze adviseurs!

Succesverhalen

Successverhalen
Nieuwsbrief voor werkgevers ontvangen?

Wil je de twee-maandelijkse nieuwsbrief ontvangen over o.a. sociaal ondernemen, technologie voor inclusie, omgaan met cultuurverschillen en nog veel meer?