Werkgevers tevreden over onze dienstverlening

afbeelding Grafiek dienstverleningcijfers

We meten sinds enkele jaren hoe tevreden werkgevers zijn over onze dienstverlening. Dit Klant Waarde Onderzoek (KWO) wordt voor ons uitgevoerd door Miles Research. In 2021 zijn er twee metingen gedaan. In maart en in november.

Goede uitkomsten

Het is een bijzonder jaar geweest en ondanks dat mogen we tevreden zijn over de uitkomst. Vooral onder het hoofdstuk tevredenheid staan geweldige cijfers. In 2021 zijn een deel van onze relaties (370) uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Van hen heeft 18% hier gehoor aan gegeven.

Rapportcijfer dienstverlening en aanbeveling

Bovenstaande afbeelding laat het gegeven rapportcijfer zien dat de werkgever geeft voor onze dienstverlening, en of men ons ook zal aanbevelen aan collega’s. Zoals je ziet cijfers om trots op te zijn! Een 7,7 voor dienstverlening en een 8 voor aanbevelen aan anderen. En er is een stijgende lijn te zien vanaf de start van de metingen in 2015. Onze adviseurs besteden veel aandacht aan verbeteren. 

Soort dienstverlening en kennis MVO

De afbeelding hieronder laat zien hoe onze klant de dienstverlening van Werkzaak ervaart op de aandachtsgebieden kennis, MVO en het hebben van een vast aanspreekpunt. Ook het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is apart in een grafiek opgenomen. 

grafiek 2

Opmerkingen en reacties werkgevers

In het onderzoek is er ook de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen en een rapportcijfer. Hieronder een aantal reacties:

  • Goede snelle afstemming. Prettige contacten. Rapportcijfer: 8
  • Korte lijnen, afspraken worden nagekomen. Ruimte voor evaluatie en bijstelling. Rapportcijfer: 8
  • Het plezierige van werken met Rivierenland is dat ze zo fijn meedenken, altijd zoeken naar oplossingen. Rapportcijfer 10
  • Belangrijk dat we als organisatie mee werken aan arbeidsparticipatie. Rapportcijfer 7
  • Ik heb het werk er voor, ik vind het een verplichting als werkgever om inclusief werkgeverschap te voeren, je krijgt er heel veel waardering voor terug vanuit de medewerkers die het betreft. Rapportcijfer 7
  • Naast het kwalitatief hoogwaardige werk is de inzet van mensen uit de doelgroep een zeer positieve toegevoegde waarde in ons productie proces. Rapportcijfer 10
  • Er gaat een wereld voor je open, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die vaak onder begeleiding nog best wel prima arbeid kunnen leveren. Rapportcijfer 8

Vragen?

Heb je vragen over het onderzoek of wil je meer resultaten zien? Neem dan contact op met Josine van Schaik via werkgevers@werkzaakrivierenland.nl of bel 06 23084832.

Wij doen dit onderzoek twee keer per jaar. Krijg je een uitnodiging? Doe mee en help ons verbeteren!

Zoek jij medewerkers en wil je een kosteloos adviesgesprek?

Succesverhalen

Successverhalen
Nieuwsbrief voor werkgevers ontvangen?

Wil je de twee-maandelijkse nieuwsbrief ontvangen over o.a. sociaal ondernemen, technologie voor inclusie, omgaan met cultuurverschillen en nog veel meer?